Salta och peppra löviffarna
Blanda Creme Bonjouré kantarellost med olivkeso och pesto efter egen smak.
Jag gjorde ca 1 dl till 2 lövbiffar. Stryk ut ca 1-2 msk på varje lövbiff och rulla ihop den och sätt i en tandpetare så rulladen håller ihop i stekpannan.
Jag stekte dom i vitlöksmör, men det är ju valfritt. Ta ur dom ur pannan. Vispa ihop matlagningsgrädde, resten av kesoröran och 1 tsk mesmör till en sås. Jag stötte också i torra trattkantareller för att förhöja smaken.
Salta och peppra, lägg ner rulladerna och värm.
Pressa kokt potatis och kokta färska rödbetor och gör ett potatismos med varm mjölk och en smörklick, salta och peppra. Rödbetorna måste vara välkokta för dom är hårda att pressa till mos. Men så galet gott.
Soluppgång
1 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar