Färsk lax till 4 pers ca 600g
Salta och peppra övre sidan och lägg skinnsidan nedåt i en oljad ungsform.
In i ugnen ca 10-15 min 200g
Koka skalad potatis som sedan pressas direkt på tallriken.
Skala en ½ citron i tunna skivor utan det vita. Koka skalet i ca 3-4 min och skär sedan i tunna skivor och hacka smått.
1 burk creme fraiche
1 dl vatten
3 msk citronsaft
citronskalet
½ fiskbuljong
vitpeppar ev. mer salt
koka ihop. Red av med potatismjöl om du vill ha en tjockare sås.
Stek färsk spenat, röd paprika, lök, socketärtor och feta ost i en stekpanna.
Servera med en smarrig sallad. Riktigt gott och man känner sig inte proppmätt.
Receptet kommer ifrån MATLYCKA
WECK glasburkar
10 månader sedan

Oj va det lät gott! Har saknat dina recept :)
SvaraRaderaKram Hanna