Färsk lax till 4 pers ca 600g
Salta och peppra övre sidan och lägg skinnsidan nedåt i en oljad ungsform.
In i ugnen ca 10-15 min 200g
Koka skalad potatis som sedan pressas direkt på tallriken.
Skala en ½ citron i tunna skivor utan det vita. Koka skalet i ca 3-4 min och skär sedan i tunna skivor och hacka smått.
1 burk creme fraiche
1 dl vatten
3 msk citronsaft
citronskalet
½ fiskbuljong
vitpeppar ev. mer salt
koka ihop. Red av med potatismjöl om du vill ha en tjockare sås.
Stek färsk spenat, röd paprika, lök, socketärtor och feta ost i en stekpanna.
Servera med en smarrig sallad. Riktigt gott och man känner sig inte proppmätt.
Receptet kommer ifrån MATLYCKA
Soluppgång
1 år sedan
Oj va det lät gott! Har saknat dina recept :)
SvaraRaderaKram Hanna