som stod längst in i skåpet.
Lite olivolja i botten sen la jag i:
1 stor delad fänkol
1 stor skivad morot
1 stor delad gul lök
6 hela vitlöksklyftor
1 röd paprika
skivad kyckling bröst till 2 personer
1 skivad bit fläsk karré
10 plommontomater
1 dl hackad ruccula
3 msk thai mangosås finns på Willys, underbart god :-)
3 msk thai sweet chili sås
1 msk garam masala
1 tsk malen ingerfära
½ dl vatten
1 buljongtärning
salt och peppar
Kryddningen är inte exakt, jag höftar alltid.
200 g i 1 ½ timme .
Tog ut grytan och slevade upp skyn som jag sedan gjorde en redning till av potatismjöl och kokade snabbt upp i en kastrull och hällde tillbaka i grytan. Vill ha såsen tjockare än vattnig.
Serverade med grönsallad och bulgur, och creme fraiche med pepparot och lite wasabi, otroligt gott.
Soluppgång
1 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar