1 gul lök i bitar bryn
1 burk krossade tomater i kastrull
2 msk tomatpur´e
2 msk sweet chilisås
2 tsk malen kanel ( ett måste)
salt och vitpeppar
Koka ihop i ca 2 min
Vit sås.
stor klick margarin
4 msk vetemjöl
2½ dl matlagningsgrädde
4-5 dl mjölk
Koka ihop till en sås, inte för varm platta.
Krydda med:
salt
vitpeppar
1 tsk kryddpeppar
Tag av spisen häll ner 2 dl riven ost och vispa i 2 ägg
Stek 2 stora Aubergine i skivor
Ha lite sås på botten av formen, sedan aubergine, köttfärsåsen, aubergine och häll sedan på den vita såsen överst. In i ugnen 200 g ca 30 min. Låt Moussakan vila ca 10- 15 min innan den äts. Bäst är om man låter den vara till dagen efter, och värmer i micron. Då håller den ihop bättre. Servera med sallad och fetaost.
Vansinnigt gott

Ser super gott ut!!! Måste jag prova...
SvaraRaderaMen guuuuuuuuuuuuuuud va gott!
SvaraRaderaJag sitter här och är på flyt inför min op!! ;)
Så halkar jag in här..Not good! :P
Men denna bloggen kommer jag följa och promota ska du vet! ;)
Tack för underbara tips och recept!!
Kram
Malin