skip to main
|
skip to sidebar
God enkel matlagning
Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta som är nästan ännu bättre...Nalle Puh
måndag 11 oktober 2010
Pesto
1 ask ruccola
1 knippe persilja
½ dl pinjenötter
1 dl riven permesan
1½ dl olivolja
salt och peppar
Kör i mixern och njut. Funkar till allt tycker jag. Men att bara doppa bröd i är sååå gott.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Om mig
Ann Jolby Solander
Bor i ett litet hus i skogen med min man, 3 hundar och 1 katt.
Visa hela min profil
Efter GBP
De recept jag lägger upp här passar mig som GBP opererad. Andra kan må dåligt av det jag äter så man får prova sig fram.
Vid allvarliga besvär efter din op tag kontakt med din läkare och dietist.
Här kan ni gå in och läsa mer om GBP och få svar på ev. frågor.
Viktforum
Min blogglista
Millas Surdegar
Soluppgång
1 år sedan
Recepthimmel
Det var bättre förr! Eller?
7 år sedan
Mor-Mia´s
En weekend i Spanien
8 år sedan
flickan & kakorna
Kokboksbonanza 2014
9 år sedan
matokakor
Annas tacogratäng
12 år sedan
Bloggarkiv
►
2012
(4)
►
mars
(2)
►
februari
(2)
►
2011
(17)
►
december
(1)
►
november
(2)
►
oktober
(3)
►
september
(2)
►
juli
(1)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(1)
►
januari
(5)
▼
2010
(32)
►
december
(1)
►
november
(1)
▼
oktober
(1)
Pesto
►
september
(2)
►
juli
(3)
►
juni
(3)
►
maj
(3)
►
april
(12)
►
mars
(6)
Bloggintresserade
Besöksräknare
besöksräknare
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar